Wedstrijdbepalingen

Hieronder staan een aantal algemene en specifieke wedstrijdbepalingen opgesomd.

Specifieke wedstrijdbepalingen

Zie het vraagprogramma van het betreffende wedstrijdsecretariaat:

Vraagprogramma Download
Pony's - 14 t/m 16 juni 2024 + Bixie & Friends - 23 juni 2024 (bijgewerkt 3 mei 2024) PDF
Paarden - 17 t/m 23 juni 2024 (bijgewerkt 26 april 2024) PDF

De bepalingen in het vraagprogramma zijn leidend.


Belangrijke algemene aanwijzingen

Hieronder staat een opsomming van algmene aanwijzigingen - tevens opgenomen in de vraagprogramma's.

 1. Inschrijven UITSLUITEND via ons eigen digitale inschrijfprogramma. Bij correspondentie altijd naam en vereniging vermelden.
 2. Sluitingsdatum inschrijving zaterdag 1 JUNI 2024 of eerder indien het maximum aantal bereikt is
 3. Inschrijf- en stalgeld dienen tegelijk met de inschrijving te worden overgemaakt. In het inschrijfprogramma is te zien welk rekeningnummer en vermelding gebruikt moeten worden voor het overmaken van de gelden.
  Inschrijf- en stalgeld blijven te allen tijde verschuldigd aan de organisatie, indien de organisatie niet voor de sluitingsdatum een schriftelijke afmelding heeft ontvangen (conform art. 43 van het Algemeen Wedstrijdreglement KNHS).
 4. Er mag alleen gestart worden als uiterlijk 1 uur voor aanvang van rubriek het combinatienummer op het secretariaat schriftelijk doorgegeven is.
 5. Stalling voor uw paard(en) is mogelijk à € 45,00 per paard per dag of een deel daarvan. De stalling is incl. milieuheffing en 1 x strooisel. Overig strooisel, krachtvoer en hooi zijn ter plaatse tegen een redelijke prijs te koop.
  Stallingbehoefte aangeven op ons digitale inschrijfprogramma. In de beide hallen op het manegecomplex zijn in beperkte mate (circa 120) stallen met uitsluitend houtstrooisel beschikbaar. In de tent (ook circa 120 stallen) zijn stallen met stro of houtstrooisel beschikbaar. Alle stallen zijn 3x3 meter. Dubbele stallen worden niet meer verhuurd.
  Het is niet toegestaan stallen als foerage box te gebruiken.
  Bestelde stalling wordt na sluitingsdatum te allen tijde in rekening gebracht, ook in geval van reglementaire afmelding (art. 43).
  Het stalling geld dient voor sluitingsdatum te zijn voldaan.
 6. Op het terrein van de Almelose Ruiterdagen is er een beperkte mogelijkheid tot het plaatsen van een vrachtwagen of camper ten behoeve van overnachting op het hiervoor ingerichte kampeerterrein. Voor reservering kunt u gebruik maken van ons inschrijfprogramma.
 7. Er is een beperkte mogelijkheid tot het plaatsen van een caravan of tent ten behoeve van overnachting. Stroom en sanitaire voorzieningen zijn aanwezig. Indien u hiervan gebruik wenst te maken dient u vroegtijdig te reserveren. Alle informatie kunt u vinden op www.kennedygroep.nl/boscamping.
 8. Het is ten strengste verboden zich met fietsen of andere vervoermiddelen op het wedstrijdterrein te begeven.